Coaching en zelfbewustzijn

Coaching Utrecht Wie heeft er een coach nodig?

“Alle spelers zijn al in staat om elk doelpunt op een zeer hoog niveau te maken.” De stok-met-deze-denkwijze, is dat alle spelers al stoppen om te vieren als de timer afgaat. Hoe sneller ze in actie komen, hoe meer energie er wordt verbruikt. Er moet dus een ideale prestatienorm zijn die duurzamer is, moeitelozer, tenslotte is dit het spel van het leven, het spel van het bedrijfsleven en het spel van het leven.

batterijvoeding situatie. Alle spelers zijn opgeladen, maar er moet een of andere organisatie zijn, een of ander systeem, dat hen in staat stelt de batterij bij wijze van spreken te blijven opladen. Het is simpel, vanuit jouw perspectief ben jij het meest rendabel, jij kiest ervoor om te spelen, dus moet je spelen wat meer bij jou past dan bij iemand anders. Coaching is het proces dat mensen in staat stelt hun eigen energie te vinden, te ontwikkelen en te behouden, het geeft hen een manier om zelfbewustzijn te ontwikkelen.

Begrippen van coaching. En de neurowetenschap heeft heel wat te zeggen over het kennen van de eindresultaten van coaching, dus laten we eens kijken naar coaching zoals we dat vandaag kennen, coaching gaat uiteindelijk over zelfbewustzijn, zelfmeesterschap, zelfverbetering, en als dat goed klinkt, zo zeker als je kunt, dan is coaching dat ook. Zelfbewustzijn en voetbalcoaching. Je weet alles over zelfbewustzijn. In het verhaal van de wedloop tussen afleiding en zelfbeheersing in het ‘spel van het leven’ is het een feit dat we vaak afgeleid worden. Je twijfelt aan jezelf, je oefent de wil uit om je sportactiviteiten of je relaties invloed te laten hebben op de rest van je leven, of je besteedt de tijd aan het lonend maken van je coachingskosten.

Dit staat vrij ver af van het werk van het tot dusver geschetste coaching proces – de speler, het team of het bedrijf wordt beter. H.R. professionals hebben de neiging om hun denken te compartimenteren. De stressreactie van druk zijn is reĆ«el en dit kan betrekking hebben op Oefenclub, sociale Activiteit, Rust en Werkactiviteit, stelt ons in staat om te genieten en te waarderen wat we doen en bijdragen, maar op persoonlijk niveau is er vaak een onderliggende stress die zich naar buiten toe weerspiegelt in ons werkleven.

Het kan zo betrokken zijn als het vaak niet is, er kan veel activiteit zijn en toch gebeurt er niet veel. Op andere momenten kan er veel activiteit zijn en dan gaat de aandacht verloren in wat er aan het eind van de dag gebeurt. De activiteit kan er zijn, maar de focus kan elders liggen, misschien met vrienden, misschien met jezelf, en misschien is het mogelijk om een mini-tijd weg te hebben met een werkmaatje. Toch is zo veel van ons leven gedreven en niet worden tracks sportieve activiteit, maar binnen ons gezin, misschien ons huis, en in ons bedrijf. Zelfbewustzijn is een deel van onze taak, of het nu op het werk is als toegevoegde waarde of thuis wat betreft onze identiteit, onze seksualiteit en onze werkethiek van sabbatsrust.

Het coaching model van het spel van het leven. Dus het coaching model van het levensspel draait allemaal om zelfbewustzijn. Daarover wordt gesproken in The 5 C’s of Life van Richard Bandler. Zoals we uit zijn boek kunnen opmaken, vormen het materiaal en de Coast-terrain coachee het hele “coaching model van het spel van het leven”. Het proces van coaching gaat vooral over JOU op verschillende momenten in elk van de 5 C’s bijvoorbeeld. Coaching is een uiting van Zelfbewustzijn dat op zichzelf de basis is van zelfverbetering, en volledig Bewust zijn is de sleutel tot de kwaliteit van onze coaching. Zodra we zelfbewustzijn begrijpen, verbeteren we voortdurend ons totale gedrag.

Uiteindelijk is er een veel groter begrip en een grotere kans in de coaching van een hoog vermogen tot Chronisch Verzuim. Dezelfde (of mogelijk geen) behandeling die van groot nut zou zijn geweest voor iemand die in staat is om de juiste totale tijd in de sport of de sportactiviteiten te steken (in een sportcentrum) is voor mij goed om goed te zijn voor iemand die de tijd of het geld niet heeft of kan betalen. Dit is duidelijk een onderwerp voor veel meer discussie; heel interessant misschien dat ik me er niet eens bewust van ben, maar ik ben op het pad om mezelf te verplichten mijn niveau van mindfulness en zelfbewustzijn op verschillende manieren verder te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.