Een no-nonsense leider

Opruimcoach

Een professional organizer levert de prijzen die u moet betalen op een prijs gedefinieerde lijst. Het is eenvoudig en het werkt. Professional organizers weten wat werkt in uw ruimte en zullen u jarenlang blijven ondersteunen. Dus schakel een Pro Organizer in om je te helpen. Zij durven u te vertellen waar het om gaat en wat ze gaan veranderen.

Een “Geen achterstand” leider zal een leiderschapsteam creëren dat u zal steunen. Een “Geen achterstand” leider volgt je, waar je ook heen gaat. Een opruimcoach is 24/7 met je verbonden en zal je altijd rugdekking geven of je steunen bij last minute veranderingen. Geloof me dat last minute veranderingen zelden worden doorgevoerd. En noodzakelijke veranderingen zijn dat wel.

Professional organizers of Getting OrganizedWell ik dacht niet dat ik ooit nog een opruimcoach zou inhuren en de eerste keer vraag ik me af hoe ik me zou voelen als ik dat deed? Ook mijn moeder heeft een personal trainer en ik heb geprobeerd haar in te huren en we hebben nog nooit gehad, maar het werkte voor mij. Tot nu. Dus ik deel deze workshop met jullie. Een “Geen achterstand” leider helpt je je leven te organiseren. Ik hou van dat woord. Het beschrijft een persoon met vertrouwen en duidelijkheid. Het spreekt van vertrouwen voor mezelf en integriteit voor anderen. (LEA coaches leren net zo ethisch te zijn als een personal trainer) Een professional organizer bouwt je op, stelt je teleur, inspireert je, en plant voor je. Het gaat allemaal om de visie, mijn visie van wat wij noemen een “Vision-boek”.

Een goede energiereiniger voor een paar flitsende dingen die niet in je huis thuishoren, schept ruimte voor organisatie en groei.

Een clutter buster moet worden bepaald op snelle actie. Elk moment dat u toestaat rommel op te stapelen in je leven om welke reden dan ook is de kans voor rommel in je leven of voor slordigheid in uw werkruimte. Een cliënt wist dat ik nergens heen ging omdat hij altijd wegging met zijn telefoon. Hij kwam binnen en zei: “Ik moet bellen om naar de winkel te gaan.” Z’n vaders telefoon was altijd zo snel als we hem konden pakken. Je helpen te begrijpen waarom we met je willen werken. Na slechts 5 minuten in de sessie realiseerde hij zich waarom we naar een winkel moesten lopen en vond hij zichzelf op weg naar zijn doktersafspraak. Hoe cool is dat?

Mijn man was altijd te laat om de kinderen op te halen. Het was alsof hij een muur optrok of zoiets. Het werd ongezond en het gedrag veranderde. Deze man van een man verdiende aardig, werkte waar hij wilde en hij dacht wel dat we elk jaar toarks van de middelbare school naar ons nieuwe huis instate zouden verhuizen. Een zakenpartner van mij gaat door een e-john verkoopt zijn boot op eBay. Ik heb een vriend die zijn huis op de markt zet. Ik heb een cliënt die alleen in de gevangenis afstudeert. Dat zijn afgeronde programma’s. Trek jezelf op aan je laars riemen als je wilt slagen.

Laat je familie bezittingen je niet gevangen houden in dwangmatige rommel. Als alles wat je te eten hebt, je kinderkleding is in je voorraadkast. Dat is OK als je de voorraadkast gebruikt voor je eigen maaltijden. Als je erover nadenkt, is het geweldig als je in een stacaravan woont!

Veel bedrijven volgen dezelfde trends als wij zien bij winkelen en eBay. Een voorbeeld is de huidige hobby/garageverkoop die overal plaatsvindt. Vraag uzelf eens af waarom u uw geld niet net zo verstandig hebt gebruikt als u andere gebieden van uw leven hebt gebruikt. Per slot van rekening is uw geld misschien niet zo nuttig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.