Hoe bereid je je voor op de komende tijden?

Vitaliteitscoach De toonaangevende rapporten hebben benadrukt dat de kloof tussen een persoon met de hoogste Tevredenheid van de Werknemers en C ongunstig (het gemiddelde) meer dan tien jaar aanhoudt. Het ontbreken van een vitaliteitscoach tast de loyaliteit van de werknemers van een bedrijf aan, vermindert de financiële prestaties en leidt tot stress bij iedereen die bij het bedrijf betrokken is.

Een life coach is een professional die een uitstekende opleiding en vaardigheden heeft om zijn cliënten te helpen bij het ontwikkelen van wat een persoonlijke visie wordt genoemd. Het doel ervan is mensen te helpen beslissingen te nemen die hen helpen hun leven in goede banen te leiden. Het is ook bekend als een focus van persoonlijke ontwikkeling. Dit omvat het kijken naar de huidige staat van uw leven en uw streven als geheel en gaat verder dan de beperkingen van uw baan of uw professionele dimensie.

Een time management coach of een business performance coach staat garant voor een hogere productiviteit en echte zekerheid die voortkomt uit optimaal werken in een betere omgeving. Hij/zij laat u weten hoe belangrijk het is dat u zich concentreert op wat belangrijk is, terwijl het toch gemakkelijk is om in de val te lopen om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is. Dit is zoveel makkelijker te slikken dan te kijken naar hun eigen slechte prestaties en de nodige veranderingen aan te brengen in de manier waarop het werk wordt gedaan op een zeer vitale en vitaliserende manier. Dus wat zijn vitale en noodzakelijke stappen om je voor te bereiden op de komende tijden? Ten eerste, begin met zelfzorg. Je kunt beginnen met een gezond dieet, veel water drinken, de inname van cafeïne, suiker, vet voedsel en fastfood verminderen. Ten tweede, vraag jezelf af wat je het meest nodig hebt in het leven en help je dan om dat te krijgen – maak lijstjes en dan zul je meer energie hebben; je zult sneller in slaap vallen en meer energie hebben voor je carrière.

Controleer de productiviteit van uw werknemers op het werk. Als u uw werknemers coacht, zullen zij gemakkelijker kunnen beoordelen of zij werken in de vitaliteitsstijl die nodig is voor het bereiken van hun gestelde doelen of hun leven leiden volgens uw eisen. Ze zullen eerder geneigd zijn op kantoor te blijven en hard te werken, als ze het gevoel hebben dat ze kunnen krijgen wat ze nodig hebben en hoe ze het kunnen krijgen, en vitaler zijn binnen de uren van de dag dat ze werken.

Een gezonde werkomgeving stimuleert de juiste concentratie en de fysiologie die bijdragen tot een gezonder en gelukkiger individu en die heel goed samengaan met een vitaliteitscoach. Het is alsof je je ontspant in een fitnessruimte in plaats van in een andere kamer helemaal alleen. Volgens het ziekenhuis ervaren verpleegkundigen die het beste voor zichzelf zorgen aanzienlijk minder fouten en minder ziekte tijdens het uitvoeren van hun werk. Hoewel velen van hen behoorlijk hard zijn voor zichzelf, kan dit zelfverdedigingsmechanisme nuttig zijn voor hen om hun energie voor het doen van hun werk te beschermen – als ze die al hebben.

Zodra werknemers ontvankelijk zijn voor verfrissende kussentijd en een veilige trainingsroutine, komen er verschillende lichaamseigen chemische stoffen vrij die stress tegengaan. Ze beginnen zich te ontspannen, hun hartslag vertraagt, hun bloeddruk daalt en er vindt een grote daling van de stresshormonen plaats. Ze voelen zich beter, slapen beter en produceren meer energie. Een vitaliteitscoach kan zowel zijn/haar coachees als de cliënt van de organisatie ten goede komen door hen te leren hun focus en energie te voeden door regelmatige lichaamsbeweging en goede voeding.

Vruchtbare vitaliteit en meer zelf, bereidt een persoon of een bedrijf voor op grote voorspoed. De moordende bedrijfsomgevingen van vandaag zijn gevormd en gepositioneerd om hun werknemers aan te vallen en te vernietigen. Een citaat van Vincent Lombardi verwoordt het perfect: “Dit zijn essentiële vaardigheden. Het is niet de bedoeling dat ze worden aangeleerd. Ze moeten ontwikkeld worden.” Veel bedrijven keren een dergelijk “hond eet hond”-beleid de rug toe en gaan zich in plaats daarvan richten op het vinden van manieren om productiever te werken met minder werknemers en meer winst. Een life coach kan het bedrijf helpen door werknemers te inspireren in de richting van productief werkende, bedrijfsgerichte oplossingen.

Ongecontroleerde druk van in een turbulente economie – evenals de concurrentiedruk van een wereldeconomie – kan een enorme impact hebben op het moreel op de werkplek. Een gebrek aan vitaliteit op de werkplek kan werknemers doen geloven dat hun baan erg belangrijk is en na verloop van tijd worden werknemers steeds bozer op het management of de directies waaraan zij moeten werken. Het blijkt vaak datTam Solely onze CEO bedacht transformatie van de dekking’mailing over het initiatief van een persoon, gedachten, en onze relatie tot deze door God gegeven talenten.

Lees meer

Kinesiologie

Natuurgeneeskunde

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.