Voordelen van Sensi-therapie

Sensi therapeut Utrecht

Therapeuten, opvoeders en beoefenaars van humanistische geneeswijzen en psychologische en psychotherapeutische technieken gebruiken Sensi-therapie om cliënten en patiënten in een genezingsproces te brengen. Het belangrijkste onderdeel van Sensi-therapie is de voortdurende zorg of ondersteuning die nodig is om de cliënt bij te staan, en die kunt u krijgen via een diagnose aan huis. Een paar van de voordelen van Sensi Reiki zijn hieronder opgesomd: Een nieuwe dimensie van cognitieve therapie om je te helpen het verleden op te ruimen Een middel om evenwicht in je lichaam en je geest te bevechten en te bewaren  Een levenskwaliteit die vollediger en bevredigender is  De oraliteit die u helderheid en welzijn brengt om uw professionele en persoonlijke relaties te verbeteren Een middel om de angst en kwetsbaarheid te overwinnen die leiden tot angst, depressie en sociale angst. Een levenskwaliteit waarbij je je goed voelt en er goed uitziet. Een middel om de karmische schuld en schaamte die je uit het verleden met je meedraagt te reinigen en los te laten. Een middel om kalm, vredig en zachtaardig te worden.

Een assertief kanaal worden voor positief affect Een manier om de spirituele dimensies van menselijke relaties te eren. Prestaties en productiviteit verhogen met minder stress. Een methode om eigenwaarde op te bouwen met een evenwichtig gedrag dat je persoonlijke kracht toont De hereniging van verloren liefdesrelaties.  Een gids om beter te begrijpen waarom je bent wie je bent en waarom je doet wat je doet Een middel om de liefde die je hart vult te herontdekken en een manier om degenen die moeten gaan los te laten. Een methode om je leven te vullen met de overvloedige vloed van onvoorwaardelijke, onbaatzuchtige liefde die je in je hebt. Een methode om je werk goed te doen en te genieten van je creatieve inspanningen.

Word het soort persoon dat je wenst te zijn.  je geloof in religie terug te vinden als je erdoor wordt uitgedaagd.  Leven en werken met de twaalf Universele Tekens en Huna, het oude Hawaiiaanse wijsheid systeem dat ons zoveel vertelt over onze inherente, onvoorwaardelijke innerlijke kracht. Het vermogen om innerlijk evenwicht te vinden in je leven en handelen  Creativiteit verhogen met een opgewekte geest en een vredige geest Het afzwakken van ongezonde gewoonten die stress en onrust aan uw leven toevoegen Dienst aan wat volledig buiten je huidige kennis ligt Creatiever worden in hoe je je dagelijks leven benadert. onontkoombaar vermogen om alles neer te leggen voor ongestoorde rust Meer onbaatzuchtigheid en een meer tevreden mens worden

Het vermogen om dieper in het heden te leven en te werken Het verkrijgen van persoonlijk meesterschap over je innerlijke waarnemingsvelden  Het stelt je in staat om beperkende geloofssystemen te overstijgen Het vertragen van de actieve snelheid van het leven  Stem van de morgen: vind uw Merkteken van het Universum Helderheid van bewustzijn Geloof je dat het leven een probleem kan zijn?  Kun je denken omdat je geest helder is?  Ben je je bewust van de vele details in je leven? Gelooft u dat onze uitdagingen zullen verdwijnen? Verwacht u hoop in de toekomst? Verhoog uw energie Ga meer slapen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.