Wat is Hersenschapen

Medische wetenschap

 

Wie zijn de proefpersonen van een medisch onderzoek?

Inea patiënte drama’s vinden vaak plaats na onverwachte gebeurtenissen. Het meest recente is de dood van een voormalig ziekenbroeder na een verkeerde diagnose. Zoals gemeld in de Newsorleans, Verenigde Staten. 26 april 2006 ergens geleden, was hospik aan het logeren bij zijn weduwe-vriendin toen ze uitgleed en haar ruggengraat brak. De ruggengraatschijf in haar onderste wervelkolom klapte in, en ze hielp bij de noodinspanningen om haar leven te redden. Twee artsen slaagden er niet in de diagnose te stellen dat Corpman een degeneratieve ziekte had die bij haar voortschreed. Zijn weduwe die hem verzorgde weigerde de neurochirurgie toe te staan die onnodig was. Na wat een veelbelovend begin van de ziekte leek te zijn, leidde dit tot de amputatie van haar beide handen. Nadat de voortgangsrapporten voor verhoor naar het ziekenhuis waren teruggegaan, stelden de artsen vast dat de hospik een progressieve spierziekte had. Nu met de hoop op een normaal leven, ging Corpman terug naar het ziekenhuis voor een nieuwe poging en ontwikkelde zich een andere progressieve ziekte. Deze keer werd in de voortgangsrapporten ook de heupwervelkolom vermeld. Zijn vrouw huilde om het verlies van zijn gevoel voor humor en liefde voor haar overleden echtgenoot. De neurochirurg meldde dat de progressieve ziekte het verlies van het gezichtsvermogen en de spraakcapaciteit van Corporationman veroorzaakte. Nog ontmoedigender is het feit dat de progressieve ziekte nog verscheidene maanden aanhield, ondanks verscheidene operaties om de heupwervelkolom te genezen.

Bedrijven ontwikkelen een procedure genaamd Brain Reshaper Procedure (TM) om de negatieve resultaten van deze diagnoses om te keren en de patiënt te herstellen naar een gezond niveau van functioneren. De nieuweRegenexx(TM) is niet invasief en maakt geen gebruik van krachtige straling zoals de oorspronkelijke neurochirurgie. Het is ook minimaal invasief. De resultaten van de nieuwe procedure worden geregistreerd als een fractie van het origineel en kunnen worden gebruikt om de diagnose van de ziekte opnieuw te benaderen of te valideren.

Bedrijven zijn geïnteresseerd in dit soort tests, omdat de mogelijkheid om de diagnose te wijzigen of tijdig negatieve resultaten te vinden, hen zal helpen bij het leveren van gezondheidszorg van hoge kwaliteit aan hun patiënten. De mogelijkheid om kritieke tekorten in de gezondheidszorg aan te pakken zou zeer nuttig zijn.

Diagnose

Corporation en hun moederbedrijven zullen geen invasieve procedures gebruiken om een auto-ongeluk te behandelen, omdat de belastingdollars die zij mislopen kunnen worden gebruikt voor verslavingsbehandeling. Zij zullen met u samenwerken om u opnieuw op te voeden, zodat u de controle over uw leven kunt nemen door uw afhankelijkheid van farmaceutische middelen te verminderen en gezonde voeding te geven met voedingsmiddelen die in de natuur gevonden worden. Eenmaal begonnen, zal de training plaatsvinden in hun faciliteit en je laten zien hoe je het leven dat je vandaag liefhebt vast kunt houden in de hand waarin je morgen zult sterven. Al deze inspanningen zullen worden gedaan voordat u naar huis gaat naar uw dierbaren die niet in staat zullen zijn om te helpen.

Wat is Brain Reshaping Process (BRP)?

Het hersenspoelen proces of het heropvoeden (remmen) proces is een manier om de progressie van ziekte of letsel veroorzaakt door stress, impact, of traumatische gebeurtenissen te stoppen. Eenmaal in gang gezet, behelst het proces een niet-invasief, handig, pijnloos, drugsvrij alternatief behandelingsalternatief dat kan worden geboden door een team van professionals bij u in de buurt.

Voor een gedetailleerde uitleg over hoe het Brain Reshaping Process kan worden gestart voor een medische wetenschap aandoening, kunt u contact opnemen met Dr. whole life course; hij biedt één-op-één individuele, echtelijke en gezins gezondheidscoaching diensten om u gemoedsrust te geven.

Individuen evolueren van branderige symptomen (zoals acuut verlangen naar cafeïne, indigestie, hoofdpijn, slaapstoornissen, angst), helemaal tot vermoedelijke chronische vermoeidheid en eindstadiumziekte (end stageSymptoms).

Bijvoorbeeld, de aanvankelijke reactie van een cliënt op een stress- of trauma kan tegen het einde van de dag vaak stijgen, waarbij het individu 14 verschillende vaardigheden gebruikt om met de stress en het trauma om te gaan – deze vaardigheden zijn:

Wanneer deze zelfde cliënten echter in een groepssetting worden geplaatst, wordt het effect getransformeerd. In dit type van interactie worden de groepsleden agenten, die het individu leren hoe de vaardigheden te identificeren die nodig zijn voor constructieve manieren om met de uitdagende situaties om te gaan. De groepssetting stelt de individuen in staat om te interageren met anderen die hun toestand begrijpen en om steun te verlenen op ontwikkelde individuele manieren volgens de vastgestelde groepsindeling.

Lees meer:

Lifesight

Je leefstijl als medicijn

Leave a Reply

Your email address will not be published.