Wat is trekker?

Trigger point reset methode

Het is gebruikelijk dat wanneer een persoon lijdt aan triggerpoints, dat de spierpijn of andere drukpunten de spierfunctie sociaal beginnen te beïnvloeden. Naast de neurologische en andere implicaties kan het TRM-systeem ook het probleem van het ongemak van het bewegingsapparaat aanpakken, evenals uw algemene problemen met het spierweefsel.

Hoe werkt TRM? De gerichte spieren worden geïnstrueerd om samen te trekken, om een consistente ontspanning te bereiken. Elke spier en elk gewricht wordt gekenmerkt door een specifiek gevoel tijdens de contractie. De spierbelasting wordt verminderd tijdens het TRM proces. De spierbelasting wordt vervolgens losgelaten, waardoor zenuwpijnen, pijn en andere ongemakken die niet genezen worden door conventionele massage, worden verminderd.

TRM is een ayurvedische benadering om de genezing van beschadigde of zwakke spieren, ligamenten, pezen en andere lichaamsdelen die in het algemeen uit balans zijn, te vergemakkelijken. TRM behandelt het hele lichaam, in plaats van de symptomen alleen op de getroffen gebieden te behandelen. TRM helpt tegelijkertijd bij het algehele welzijn van het lichaam. Een geslaagde TRM massage zorgt ervoor dat de totale gezondheid van het lichaam wordt hersteld. Afspraken duren 15 – 20 minuten. Afhankelijk van de complexiteit van de TRM-behandeling kan de duur van de massage variëren van 15 tot 30 minuten Zijn er verschillende soorten TRM? TRM kent drie verschillende soorten methoden:

Yoga – Yoga is een van de meest populaire TRM-methoden. In feite is het woord “yoga” afkomstig van het Sanskriet woord “Yoga” en de traditionele methoden van TRM. Een TRM massage in overeenstemming met yoga verhoogt de algehele gezondheid en ontspant de beoefenaar. Enkele van de belangrijkste houdingen in TRM zijn de neerwaartse hond, halve maan houding, hoofdstand, en brug. Psycho Techniek – vergelijkbaar met yoga, is een psycho techniek TRM een methode die geleidelijk de psyche van de patiënt vorm geeft. Het maakt meestal gebruik van rollenspel om ontspanning bij de patiënt te creëren.

Manipulatie van de Zenuwlagen – dit is een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van het snijden, knijpen, of strelen van de ruim gedefinieerde zenuwlagen. Deze methode is nuttig bij het verminderen van lichaamsspanningen en het ontspannen van spieren. Onderzoek massage – dit is een manuele methode die TRM gebruikt om gedetailleerde informatie te verkrijgen over de spiertoestand van verschillende gebieden. Deze methode is nuttig bij het losmaken van spierspanning en het verminderen van spierspasmen. Andere manuele methoden van TRM.Naast de drie soorten TRM zijn er verschillende andere vormen van massage die TRM kan gebruiken om verschillende soorten lichaamspijnen te behandelen. In het algemeen zijn deze andere methoden methoden die het effect van de TRM-methode versterken.

Modaliteiten zoals Aromatherapie, ctie, en Reiki, Chi Kung, Gasquet & Soda werken met warmte, worden beschouwd als traditionele TRM technieken. Er zijn methoden zoals Autogene Lavatory reflexologie en reflexologie die methoden aanleren die vergelijkbaar zijn met TRM. Pranic healing behoort, in combinatie met bepaalde andere TRM-technieken, tot de meest populaire vormen van TRM. Homeostase Methoden. Er zijn ook methoden die gericht zijn op het handhaven van het evenwicht of het bio-magnetisch veld van het lichaam.

Lees meer

Auto immuunziekte huid

Leave a Reply

Your email address will not be published.